Termeni și condiții de utilizare

S.C. Select Auto S.R.L. cu cod unic de inregistrare fiscala RO15427655 si numar de ordine in Registrul Comertului J24/539/2003, avand punct de lucru si SHOWROOM de prezentare in Baia Mare, Str. Plevnei nr. 46, Maramures. Este importator si distribuitor la toate produsele mentionate pe pagina web, asiguram garantie, piese de schimb si service dupa perioada de garantie la toate produsele comercializate de noi. Magazinul online www.selectauto.ro  îsi desfasoara activitatea sub incidenta legilor comerciale din România si respecta continutul reglementarilor în vigoare cu privire la comertul electronic:

  • Ordonanta de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii.       
  • Legea 363/2007
  • Legea 51/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.
  • Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date (Regulamentul general privind protecţia datelor)
  • Ordonanta nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.

Pretul produselor:

Pretul produselor este cel de pe pagina web in limita stocului disponibil, contine TVA, dar nu include taxele de transport care sunt calculate in functie de greutate. Pretul final cu trasport va fi afisat in sectiunea finalizare comanda dupa ce ati selectat toate produsele. Costul transportului este foarte mic deoarece detinem contract si rulaj mare cu firmele de trasport.

Raspundere:

Desi se fac eforturi constante pentru corectitudinea informatiilor, precizam ca pot aparea erori de operare in privinta preturilor, imaginile produselor sau a caracteristicilor, sau acestea pot fi schimbate fara preaviz.Mai poate varia culoarea ambalajului sau a cutiilor in care sunt administrate produsele sunt modificari aduse de catre producator dar cu aceeasi calitate.

Pentru concurenta:

Vrem sa va anuntam ca va apreciem foarte mult dar vă rugăm să rețineți că site-ul nostru conține numeroase mărci care pot aparține atât companiei noastre cat și companiilor terțe.

Este interzisa copierea, folosirea si utilizarea de: poze, date tehnice, instructiuni de utilizare sau alte informatii de pe site-ul nostru, lucru care  care ar putea crea confuzie în rândul clienților noștri, și va fi considerată o încălcare a dreptului de autor care se pedepseste conform legi.

Garantie:

Toate produsele comercializate prin intermediul site-ului nostru sau prin magazinele noastre beneficiaza de garantie conform legislatiei in vigoare: 24 de luni pentru persoane fizice si 12 luni pentru persoane juridice.

Garantia acopera defecte de fabricare si nu acopera defectiuni provocate de utilizari incorecte sau folosirea produselor intr-un alt scop decat cel pentru care a fost construit. Nu se acorda garantie pentru uzuri excesive sau pentru piesele care sunt considerate consumabile.

Toate produsele defecte in perioada de garantie vor fi returnate la Select Auto cu documentele de achizitie (factura - certificat de garantie) .

1. Reclamatia se face telefonic (0767666535) sau prin e-mail: vanzari@selectauto.ro

2. Returnarea produselor se face la agentul zonal sau prin curier rapid in zonele fara acoperire.

3. Constatarea se face in maxim 48 ore dupa care veti fi anuntat de timpul necesar pentru depanare, inlocuire partiala sau totala a produsului.

4. Returnarea produselor la clienti se va face de catre agentii nostri, prin curier rapid sau direct din centrul nostru de service.

Dupa depanarea produsului garantia va fi prelungita cu numarul de zile care a fost necesar pentru remedierea acestuia.

Service post garantie:

Toate produsele comercializate de catre Select Auto beneficiaza de service dupa perioada de garantie evident contra cost dar la preturi speciale pentru clienti. Demersurile sunt identice ca si cele de la garantie.

Returnarea produselor:

Conform legislatiei in vigoare si Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanta. Cosumatorul are dreptul de a se retrage si de a returna produsele in termen de 14 zile de la primirea produselor fara a fi nevoit sa justifice decizia.

Consumatorul va trebui sa suporte costul direct al returnarii produselor  prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014 fiind retinute din valoarea produsului.

Cumparatorul este obligat sa returneze produsele in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire  si, sau interventii neautorizate etc.  

Daca produsul corespunde conditiilor de returnare vanzatorul (Select Auto) se obliga sa returneze contravaloarea produselor in maxim de 14 de zile de la primirea produselor prin ordin de plata in contul cumparatorului. (la returnarea produselor cumparatorul trebuie sa ne transmita un numar de cont pentru returnarea banilor).

Daca produsul nu corespunde pentru returnare cumparatorul va fi instiintat ca isi pierde acest drept in conformitate cu OUG 34/2014 art. 16.

Plata produselor:

1. Plata produselor se poate face ramburs la primire coletului (fara taxe suplimentare)

2. Plata prin OP in avans, dupa finalizarea comenzi si evident selectarea plata prin OP in contul dumneavoastra se genereaza o factura proforma cu produsele comandate cu ajutorul careia puteti efectua plata ptoduselor (factura proforma va fi trimisa si pe e-mail).

3. Plata cu fila CEC, plata cu fila CEC este acceptata pentru clientii care au stabilite termene de plata prin intermediul unei file CEC. La fel ca si la plata prin OP veti primi o proforma pe e-mail sau in contul dumneavoastra in baza carea o sa pregatiti fila CEC. 

Livrarea. Cumparatorul are dreptul sa nu accepte bunurile livrate in cazul in care acestea nu sunt conforme cu detaliile tehnice specificate in pagina produsului. In acest caz, Societatea isi asuma responsabilitatea aducerii produselor la conformitate. Cumparatorul va intra in proprietatea bunurilor dupa semnarea documentului de transport si efectuarea platii (daca aceasta nu a fost in prealabil efectuata) catre curier. In cazul anularii comenzii, niciuna din partile implicate nu va pretinde/solicita daune.

Livrare:

Vezi Politica de Livrare, care face parte din prezentul Document.

Plata produselor:

Vezi Plati Securizate si Plata in rate, care fac parte din prezentul Document.

Prelucrarea datelor cu caracter personal:

Te rog sa parcurgi Politica de Confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, care face parte din prezentul Document.

FOLOLSIREA COOKIE-URILOR:

Vezi Politica de Cookies, care face parte din prezentul Document.