Despre noi

Firma si echipa noastra

Societatea Select Auto SRL este importator si distribuitor de scule si echipamente profesionale pentru reparatii auto, infiintata in anul 2003 din pasiune pentru reparatii auto.

Cunostiintele tehnice in domeniul auto ne-au facut sa contribuim la introducerea pe piata Romaneasca de scule si echipamente adecvate pentru reparatii profesionale la standarde Europene.

Compania noastra cu peste 10 ani de experienta si personal calificat care participa la cursuri internationale de tehnica pentru reparatii auto se dedica in totalitate la satisfacerea clientilor oferind servicii de consultanta in alegerea produselor corespunzatoare si utilizarea acestora prin suport in timp real atat prin interventii directe cat si telefonic sau e-mail.

Datorita seriozitati si produselor de calitate Select Auto a reusit sa colaboreze si sa furnizeze scule si SDV-uri la peste 1800 de service-uri auto din Romania.

Suntem o companie dinamica, conectata in permanenta cu dezvoltarea industriei auto pentru a rezolva cererile constante ale clienților noștri, cu soluții rapide si competitive.

Principali clienti sunt atelierele pentru reparatii auto dar si cei care detin parcuri auto propri sau persoane fizice care sunt pasionate de acest domeniu.

Magazinele noastre

cms-img

Select Auto SRL va invita sa vizitati magazinul online www.selectauto.ro de unde puteti comanda toate produsele din portofoliul nostru la cele mai bune preturi, cu livrare in 24 ore in toata tara, sau sa vizitati showroom-ul din Baia Mare, B-dul Independentei, Nr 21C Maramures.

Incepand cu anul 2012 Select Auto a inceput si colaborarea cu revanzatori si magazine specializate in vanzarea de scule si echipamente pentru reparatii auto, in prezent avem colaboratori in orasele principale ale tarii si facem demersuri constante pentru ca produsele noastre sa ajunga cat mai aproape de dumneavoastra.

20180309_152148.jpg20180425_092629.jpg20180426_104431.jpg

Produsele noastre

Oferim numai produse cu cea mai buna calitate , testate de catre ingineri din cadrul departamentului tehnic .
Produsele oferite clientilor nostri sunt diverse: scule, unelte si echipamente pentru service-uri auto , mecanica si tinichigerie , electrica si electronica auto , testere si aparate pentru diagnoza auto, cale distributie si SDV-uri speciale pentru toate marcile auto, echipamente de protectie , utilaje si echipamente pentru vulcanizare , elevatoare , masini de echilibrat, masini de dejantat, compresoare , scule si SDV-uri speciale pentru camioane, etc.
Numarul de produse comercializate depaseste 6000 de articole cu introducerea constantă de produse noi , totodata asiguram piese de schimb , garantie si postgarantie la toate produsele comercializate.
Produsele provin de la marci consacrate precum: SelTech, Hilmann, Tool Rack-Spania, Tool Hub-Anglia, Laser-Anglia, JBM-Spania, Deca-Italia, BGS-Germania, Delta Tech-Polonia. Select Auto este importator si distribuitor la toate produsele din portofoliu, livrarea se face din stoc in 24 de ore pe teritoriul Romaniei.

Principiile noastre

  • Produse de cea mai bună calitate
  • Cele mai bune servicii pentru clienții noștri
  • Garanție cu banii înapoi în 30 de zile