Aparat geometrie roti 3D+
Pret redus Nou

Aparat geometrie roti 3D+

Aparat geometrie roti 3D+ cu deplasare automata a camerelor.

32.018,02 RON 45.740,03 RON -30%
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc

local_shipping Expediere in toata tara. Tarifele de livrare se calculeaza in functie de greutatea produsului.

 

Detalii despre plata în rate

 

Livrare rapida si sigura

 

14 zile drept de retur

 

Descarca Noul Catalog cu Oferte

Aparat profesional pentru geometrie roti 3D+ cu deplasare automata a camerelor .

Stand directie roti 3D având coloana transversala reglabilă automat in functie de inaltimea autovehiculului , datorita acestei functii aparatul se poate utiliza atat cu elevatoare cat si pe canal .
Precizia de măsurare  a acestui stand directie roti va garantează o reputație impecabilă, clienții dumneavoastră vor beneficia de ultima tehnologie în domeniul, nu vor exista clienți care se întorc să vă reproșeze ca volanul sta spre stânga sau dreapta, ca mașina trage stânga sau dreapta .

Softul este in limba Romana si actualizarile sunt gratuite.

Măsurare rapida
Tehnologie unica de verificare a calibrării simplă și rapida garantând precizia măsurătorilor

Specificatii:
Tehnologie de imagistică 3D bazată pe  2 camere de înaltă performanță
Aliniere simultană a roților față și spate (4 × 4)
Push Pull Runout / Setback / Compensarea unghiului de tracțiune
Compensarea nivelului de ridicare la nivelul de reglare
Memorie nelimitată pentru specificațiile vehiculului
Opțiune pentru selectarea specificațiilor vehiculului în timpul alinierii
Protecția datelor la întreruperea alimentării
Urmărirea automată a virajelor la stânga și la dreapta pentru măsurători Caster / Kingpin
Reglarea camberului în poziția cu rotire și măsurarea curbei degetelor
Regresare spate și diferența de lățime a șinelor,
Reglarea degetelor la un singur vehicul cu tirant, măsurători ale geometriei vehiculului
Program de reglare a efortului de deget (Easy Toe)
Măsurarea camberului la Zero Toe
Ajustare legătură glisare
Degetul de la picior la măsurători unghiuri întoarce și blochează
Afișare picturală animată a unghiurilor în timpul alinierii
Opțiunea Zoom in pentru parametrii live
Afișaj cu două bare color pentru reglarea tuturor unghiurilor
Programul de aliniere rapidă a roților după definirea utilizatorului
Software de gestionare a datelor pentru stocarea rezultatelor alinierii
Program multilingv și prompt vocal
Program de aliniere cu două roți prin fixarea numai a două plăci țintă din față
Întreținere ușoară, obiectivele de masurare nu mai au nevoie de calibrare sau întretinere neavând componente electronice
Se poate folosi pentru autoturisme și autoutilitare.

Măsurare pe distante scurte: Aceasta metoda este potrivita și pentru zonele mici de lucru sau când elevatorul nu are o lungime suficientă.
Potrivit pentru diferite situații de instalare: Canal auto,  Elevator 4 coloane,  Elevator foarfeca

1) anvelopele au o uzura neuniforma din cauza geometriei sau nu sunt perfect egale ca și greutate ( adică o anvelopa poate fi mai grea din fabricație și cu 100 grame decât alta anvelopa exact același model și fabricant ) acest motiv cu siguranța va afecta mersul mașinii.

2) Dar ce se întâmpla cel mai des în cazurile reglării geometriei roților este cel de-al 2 le-a motiv și anume aparatul geometrie deținut de proprietarii service-urilor nu este precis este decalibrat in cazurile aparatelor CCD
Se poate utiliza cu toate tipurile de elevatoare, dar și pe canal datorită brațului automat. Actualizările de soft sunt gratuite.

Specificatii Tehnice:
Alinierea cambrului - +15° - Camberul este înclinarea spre interior sau spre exterior a anvelopelor din față, privită din fața vehiculului. Unghiul real de cambiere este măsura (în grade) a diferenței dintre aliniamentul vertical al roților perpendicular pe suprafață. ... O setare negativă a cambrului poate asigura o manevrabilitate sporită în timpul virajelor grele

Alinerea rolei - camp de +28° - rola este unghiul care identifică panta înainte sau înapoi a unei linii care este trasă prin punctele de pivot de direcție superioare și inferioare. Nu afectează uzura anvelopelor, dar rola are o influență asupra controlului direcțional al direcției.

Unghi de inclinare a pivotului - +25° - La sistemele de suspensie actuale, axul este fixat la un unghi față de planul vertical atunci când este privit din fața sau din spatele vehiculului. Acest unghi este cunoscut sub numele de înclinare a pinului. Scopul KPI este de a produce deplasarea verticală a vehiculului în timpul direcției.

Inclinare roti - +20° - Distinct de alinierea cambrului,  este măsura în care anvelopele dvs. se rotesc spre interior sau spre exterior atunci când sunt privite de sus.

Aliniere roti - +40° -  este una dintre cele mai critice setări de aliniere pentru uzura anvelopelor, este măsurată în grade și afișată în inci, milimetri sau grade. Este unghiul format din intersecția a două linii trasate prin axa de rotație a roților stânga și dreapta unei axe date.

Unghi de cotitura- +20° - Unghiul de rotație, , descrie diferența dintre unghiurile de direcție laterale ale roților din față pe măsură ce rotile se rotesc. Creat de unghiul brațelor de direcție, unghiul de rotație permite roții exterioare in viraj să conducă la un unghi mai mic decât roata interioară.

Contracararea - +25mm - este distanta cu care o roată din față este mai în spate față de vehicul decât cealaltă. Este, de asemenea, unghiul format de o linie perpendiculară pe linia centrală a axei în raport cu linia centrală a vehiculului. Dacă roata stângă este mai în spate decât dreapta, retragerea este negativă

Unghiul de împingere -+ 05° - este o linie imaginară trasată perpendicular pe linia centrală a osiei spate, în jos pe linia centrală a vehiculului. Scopul unghiului de tracțiune este de a determina dacă puntea spate este aliniată cu centrul vehiculului, precum și cu puntea față.

Rularea anveloperlor - +10° -  implică o anvelopă care nu mai este perfect rotundă. Ca urmare, soldul anvelopei va fi aruncat. Până la un anumit punct, rularea nu va afecta performanța unei mașini.

Unghiul inclus - +40° -  este unghiul format între SAI și curbă. Unghiul inclus nu este direct măsurabil. Pentru a determina unghiul inclus, adăugați SAI la înclinare. Dacă arborele este negativ, atunci unghiul inclus va fi mai mic decât SAI, dacă arborele este pozitiv, va fi mai mare

Diferenta latimii -+300m  -Linia roții, lățimea liniei sau pur și simplu linia se referă la distanța dintre linia centrală a două roți pe aceeași axă. ... Axul și roata sunt de obicei măsurate în milimetri sau inci.

Curent - 230V
Tempereatura de operare - 0-50°

Distanta dintre elevator (sau canal) si stalpul aparatului se calculeaza din centrul rotiilor din fata pana la mijocul stalpului este de 217 cm conform pozei demontrative .

Acessorii Standard :
-Placi - 4buc
- Suporturi pentru roți (12 "-24") - 4buc
- Plăci rotative - 2tone - 2buc
-Blocaj volan - 1 buc
-Blocaj pedala de frână-1buc
-Blocaj roti - 1buc
-PC + Monitor + Tastatura + Mouse - 1buc

Montajul si punerea in functiune este foarte simpla, se poate face chiar de catre dumneavoastra cu ajutorul demonstratiei video .

Actualizarea bazei de date se face gratuit prin intermediul unui cont creat direct la producator .

Provenienta SelTech 

SelTech
ST8110
5949128281104
Fisa tehnica
Greutate pachet
261kg

Returnarea produselor:

Conform legislatiei in vigoare si Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanta. Cosumatorul are dreptul de a se retrage si de a returna produsele in termen de 14 zile de la primirea produselor fara a fi nevoit sa justifice decizia.

Consumatorul poate returna produsele fara a suporta alte costuri decat costurile de transport prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014 fiind retinute din valoarea produsului.

Cumparatorul este obligat sa returneze produsele in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire  si, sau interventii neautorizate etc.  

Daca produsul corespunde conditiilor de returnare vanzatorul (Select Auto) se obliga sa returneze contravaloarea produselor in maxim de 30 de zile de la primirea produselor prin ordin de plata in contul cumparatorului. (la returnarea produselor cumparatorul trebuie sa ne transmita un numar de cont pentru returnarea banilor).

Daca produsul nu corespunde pentru returnare cumparatorul va fi instiintat ca isi pierde acest drept in conformitate cu OUG 34/2014 art. 16.

Cererea de retur se face telefonic (0767666535) sau pe site. Pentru a crea un retur in site parcurgi urmatorii pasi: Intri in sectiunea "Contul meu" alegi comanda din care face parte produsul pe care vrei sa il returnezi -> apesi butonul "DETALII" -> bifezi in lista produsul pe care vrei sa il returnezi -> ne explici intr-un mesaj de ce il returnezi -> apesi butonul "Solicita o returnare".

Garantie:

Toate produsele comercializate prin intermediul site-ului nostru sau prin magazinele noastre beneficiaza de garantie conform legislatiei in vigoare: 24 de luni pentru persoane fizice si 12 luni pentru persoane juridice.

Garantia acopera defecte de fabricare si nu acopera defectiuni provocate de utilizari incorecte sau folosirea produselor intr-un alt scop decat cel pentru care a fost construit. Nu se acorda garantie pentru uzuri excesive sau pentru piesele care sunt considerate consumabile.

Toate produsele defecte in perioada de garantie vor fi returnate la sediul firmei Select Auto cu documentele de achizitie (factura - certificat de garantie).

1. Reclamatia se face telefonic  (0767666535) sau prin e-mail: vanzari@selectauto.ro

2. Returnarea produselor se face la agentul zonal sau prin curier rapid in zonele fara acoperire.

3. Constatarea se face in maxim 48 ore dupa care veti fi anuntat de timpul necesar pentru depanare, inlocuire partiala sau totala a produsului.

4. Returnarea produselor la clienti se va face de catre agentii nostri, prin curier rapid sau direct din centrul nostru de service.

Dupa depanarea produsului garantia va fi prelungita cu numarul de zile care a fost necesar pentru remedierea acestuia.

Service post garantie:

Toate produsele comercializate de catre Select Auto beneficiaza de service dupa perioada de garantie evident contra cost dar la preturi speciale pentru clienti. Demersurile sunt identice ca si cele de la garantie.

LIVRARE

Datorita faptului ca Select Auto SRL este producator/importator la toate produsele comericializate livrarea se face in aprox. 24 ore de la preluarea comenzi, livrarea produselor se face din stocurile noastre (nu trebuie sa depindem de alti furnizori sau de stocurile acestora)

Expedierea produselor se face prin Fan Courier sau Urgent Cargus pe contractul nostru la preturi foarte mici, costul transportului va fi regasit in factura de achizitie a produselor si nu contine taxe suplimentare cum ar fii: rambursul banilor, asigurarea produselor sau procent din valoarea declarata.

Urgent Cargus / Fan Courier va livra produsele in cel mai scurt timp posibil, in cazul in care nu intervin alte incidente de transport (ratacirea pachetului, fenomene meteorologice etc.)

Pentru localizarea coletului accesati urmatorul link si introduceti numarul de expeditie (AWB):

Fan Curier: http://www.fancourier.ro/tools/awb-tracking/

Accesorii / Piese de schimb