Tester acumulatori auto Launch BST360
Nou

Tester acumulatori auto Launch BST360

Tester acumulatori auto Launch BST360

299,00 RON
cu TVA
 Stoc epuizat

local_shipping Expediere in toata tara. Tarifele de livrare se calculeaza in functie de greutatea produsului.

 

Detalii despre plata în rate

 

Livrare rapida si sigura

 

14 zile drept de retur

 

Produsele electrice includ Taxa Verde

Testerul de baterie Bluetooth pentru mașină LAUNCH BST360 este o nouă metoda de clipsuri pentru testarea bateriei cu plumb-acid de 6V/12V care acceptă comunicarea fără fir Bluetooth. Este utilizat pentru măsurarea amperului de pornire la rece (CCA) real al bateriei de pornire a mașinii, pentru analizarea stării de sănătate a bateriei și pentru detectarea sistemului de pornire și a sistemului de încărcare al mașinii.

Date tehnice:

Lungime cablu: aproximativ 56 cm

Dimensiune mică, ușor de transportat și utilizat.

Gama de tensiune de testare: 6V~16V 

Gama de capacitate de testare: 30AH-80AH

Suportă tipuri de baterii: cum ar fi Regular Flooded, AMG Plate, GEL, EFP, Enhanced Water-filled Lead Acid

Compatibil cu mașini, motociclete, camioane, RV-uri, ATV-uri, SUV-uri, bărci, iahturi, cositoare și chiar mașini de golf.

Cu protecția împotriva inversării polarității, inversarea clipsului nu va deteriora testerul și nici nu va avea niciun efect negativ asupra mașinii și bateriei.

Compatibil cu toate bateriile plumb-acid de 6 și 12 volți, includ bateriile obișnuite, plată AGM, spirală AGM, GEL și EFB cu intervalul de testare (100-2000 CCA).

Funcții principale

Poate testa direct pierderile bateriei, fără a fi nevoie să fie încărcat complet.

Poate verifica starea generală de sănătate a bateriei, inclusiv testul de pornire și poate rula un test complet de încărcare a sistemului.

Raportul de testare poate fi trimis ca fișier PDF sau imagine (pe telefon/alte tablete) prin Bluetooth oriunde doriți și imprimați.

Suport pentru mai multe limbi: chineză, engleză, germană, franceză, rusă, italiană, japoneză, spaniolă, portugheză etc. Afișarea limbii depinde de setarea limbii telefonului/tabletei dvs.

Cum se utilizează testerul bateriei auto BST360:

1). Mai întâi prindeți NEGRU și clemele testerului de baterie pe bornele negative (-) și, respectiv, pozitive (+) ale bateriei vehiculului.

2). Deschideți aplicația BST360.

3). În lista pop-up Bluetooth, selectați numele Bluetooth (începând cu BST360xxx) al testerului de baterie care urmează să fie asociat.

4). După împerechere, poate fi folosit în mod normal.

NOTĂ:

Descarcati aplicatia: Accesați Google Play (pentru Android) sau App Store (pentru iOS) și introduceți „BST360” în bara de căutare pentru a-l descărca și instala.

Specificați:

Metoda de conectare: Bluetooth

Gama de tensiune de testare: 11-16V

Gama de capacitate de măsurare: 30Ah-80AH

Temperatura de lucru: -10-50℃

Temperatura de depozitare: -20-60℃

LAUNCH
LA-BST360
6927135001785

Returnarea produselor:

Conform legislatiei in vigoare si Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanta. Cosumatorul are dreptul de a se retrage si de a returna produsele in termen de 14 zile de la primirea produselor fara a fi nevoit sa justifice decizia.

Consumatorul poate returna produsele fara a suporta alte costuri decat costurile de transport prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014 fiind retinute din valoarea produsului.

Cumparatorul este obligat sa returneze produsele in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire  si, sau interventii neautorizate etc.  

Daca produsul corespunde conditiilor de returnare vanzatorul (Select Auto) se obliga sa returneze contravaloarea produselor in maxim de 30 de zile de la primirea produselor prin ordin de plata in contul cumparatorului. (la returnarea produselor cumparatorul trebuie sa ne transmita un numar de cont pentru returnarea banilor).

Daca produsul nu corespunde pentru returnare cumparatorul va fi instiintat ca isi pierde acest drept in conformitate cu OUG 34/2014 art. 16.

Cererea de retur se face telefonic (0767666535) sau pe site. Pentru a crea un retur in site parcurgi urmatorii pasi: Intri in sectiunea "Contul meu" alegi comanda din care face parte produsul pe care vrei sa il returnezi -> apesi butonul "DETALII" -> bifezi in lista produsul pe care vrei sa il returnezi -> ne explici intr-un mesaj de ce il returnezi -> apesi butonul "Solicita o returnare".

Garantie:

Toate produsele comercializate prin intermediul site-ului nostru sau prin magazinele noastre beneficiaza de garantie conform legislatiei in vigoare: 24 de luni pentru persoane fizice si 12 luni pentru persoane juridice.

Garantia acopera defecte de fabricare si nu acopera defectiuni provocate de utilizari incorecte sau folosirea produselor intr-un alt scop decat cel pentru care a fost construit. Nu se acorda garantie pentru uzuri excesive sau pentru piesele care sunt considerate consumabile.

Toate produsele defecte in perioada de garantie vor fi returnate la sediul firmei Select Auto cu documentele de achizitie (factura - certificat de garantie).

1. Reclamatia se face telefonic  (0767666535) sau prin e-mail: vanzari@selectauto.ro

2. Returnarea produselor se face la agentul zonal sau prin curier rapid in zonele fara acoperire.

3. Constatarea se face in maxim 48 ore dupa care veti fi anuntat de timpul necesar pentru depanare, inlocuire partiala sau totala a produsului.

4. Returnarea produselor la clienti se va face de catre agentii nostri, prin curier rapid sau direct din centrul nostru de service.

Dupa depanarea produsului garantia va fi prelungita cu numarul de zile care a fost necesar pentru remedierea acestuia.

Service post garantie:

Toate produsele comercializate de catre Select Auto beneficiaza de service dupa perioada de garantie evident contra cost dar la preturi speciale pentru clienti. Demersurile sunt identice ca si cele de la garantie.

LIVRARE

Datorita faptului ca Select Auto SRL este producator/importator la toate produsele comericializate livrarea se face in aprox. 24 ore de la preluarea comenzi, livrarea produselor se face din stocurile noastre (nu trebuie sa depindem de alti furnizori sau de stocurile acestora)

Expedierea produselor se face prin Fan Courier sau Urgent Cargus pe contractul nostru la preturi foarte mici, costul transportului va fi regasit in factura de achizitie a produselor si nu contine taxe suplimentare cum ar fii: rambursul banilor, asigurarea produselor sau procent din valoarea declarata.

Urgent Cargus / Fan Courier va livra produsele in cel mai scurt timp posibil, in cazul in care nu intervin alte incidente de transport (ratacirea pachetului, fenomene meteorologice etc.)

Pentru localizarea coletului accesati urmatorul link si introduceti numarul de expeditie (AWB):

Fan Curier: http://www.fancourier.ro/tools/awb-tracking/

Accesorii / Piese de schimb