Tester diagnoza X431 Pro Elite
Nou

Tester diagnoza X431 Pro Elite

Tester diagnoza X431 Pro Elite

3.199,99 RON
cu TVA
 In stoc

local_shipping Expediere in toata tara. Tarifele de livrare se calculeaza in functie de greutatea produsului.

 

Detalii despre plata în rate

 

Livrare rapida si sigura

 

14 zile drept de retur

 

Produsele electrice includ Taxa Verde

Testerul de diagnostic X431 Pro Elite este un instrument avansat și versatil conceput pentru a oferi soluții de diagnosticare precise și eficiente în domeniul automotive. Cu o gamă largă de funcționalități și o interfață intuitivă, acest tester diagnoza este potrivit pentru ateliere auto, tehnicianii auto și pasionații de automobile care caută un instrument puternic și fiabil pentru diagnosticarea vehiculelor.

Echipat cu tehnologie de vârf, X431 Pro Elite poate identifica rapid și precis problemele de diagnosticare cu motorul, transmisia, sistemul de frânare, suspensia și alte sisteme critice ale vehiculului. Cu ajutorul conexiunii wireless și a unei baze de date extinse de coduri de eroare și informații de diagnosticare, acest instrument oferă utilizatorilor posibilitatea de a identifica rapid cauza problemelor și de a lua decizii informate în ceea ce privește repararea și întreținerea vehiculelor.

Interfața sa intuitivă și prietenoasă face ca utilizarea testerului X431 Pro Elite să fie simplă și accesibilă chiar și pentru utilizatorii neexperimentați. Funcționalitățile avansate, cum ar fi actualizările software și conectivitatea la internet, asigură că instrumentul este mereu actualizat cu cele mai recente informații și tehnologii de diagnosticare, oferind astfel un suport complet și eficient în procesul de reparații auto.

Compact și portabil, X431 Pro Elite poate fi ușor transportat și utilizat în diverse locații, fie că este vorba despre un atelier auto, un service mobil sau alte medii de lucru. Cu performanțe remarcabile și fiabilitate înaltă, acest tester de diagnoză este un instrument indispensabil pentru profesioniștii din industria auto care caută să ofere servicii de diagnosticare de calitate și să maximizeze eficiența operațională.

Date tehnice tableta:

Versiune actualizată a X431 CRP919E/CRP919EBT

Procesor Cortex-A55 cu 4 nuclee de 2,0 Ghz: Accelerează viteza de diagnosticare

Sistemul de operare Android 10.0: Ușor de utilizat și menține o funcționare lină de diagnosticare

4 GB RAM și 64 GB ROM: rulează fluent și mai mult spațiu de stocare

Actualizare WiFi cu un singur clic: adăugați mai multe funcții noi și acoperire mai nouă pentru vehicule.

Cameră de 8.0MP

Ecran tactil LCD de 8 inchi cu rezoluție înaltă de 1280 x 800:

Baterie reîncărcabilă de 6.000 mAh: de lungă durată.

Suport reglabil la 180°: Funcționare fără mâini, unghiuri de vizualizare mai convenabile și economisind spațiu

5G și 2,4 GHz Dual-Wifi.

Conectori USB de tip C.

Date software:

Actualizare gratuită de 2 ani.

 Instrumentul de scanare auto LAUNCH X431 PRO ELITE este compatibil cu peste 99% mașini OBD2/EOBD, acoperind peste 200.000 de vehicule din SUA, Asia și Europa, inclusiv: BUICK, CADILLAC, CHEVROLET, CHRYSLER, DODGE, HM, FORD, GM, JEEP, LINCOLI, BMW, VW, VAZ, PORSCHE, MASERATI, SEAT etc.150 de producători de automobile și mai multe mașini mai noi sunt în plus.

25 de limbi suportate: Romana, engleză, franceză, spaniolă, germană, rusă, coreeană, japoneză, portugheză, italiană, poloneză, olandeză, maghiară, finlandeză, cehă, turcă, germană, turcă, germană,suedeză, chineză tradițională, thailandeză ,Persană,Chineză simplificată.

Functii principale

Suporta OBFCM

Suport Auto VIN Scan + Diagnosticare inteligentă + Diagnosticare la distanță + Feedback de diagnosticare

F.C.A AutoAuth Access se potrivește pentru Chrysler/JEEP/Dodge/Fiat/Renault (2018 mai târziu) fără adaptoare pentru a efectua diagnostice și bidirecționări.

Control bidirecțional complet (test activ), scaner de suport la nivel de fabrică este capabil de controale bidirecționale complete (test activ) asupra diferitelor subsisteme și componente ale vehiculului

Suport CAN FD și noi protocoale DoIP: se potrivește pentru modelele GM (2020 și mai târziu) Protocolul DOIP se potrivește pentru BMW (șasiu FG), Volvo (2018 mai târziu), Land RoverJaguar (2017 mai târziu).

Diagnosticare completă a mașinii profesionale la nivel OE: poate accesa, diagnostica toate cele disponibile pentru a depana sisteme întregi ale mașinii, inclusiv motor, transmisie, caroserie, frână, șasiu, grup motoare, combustibil, sistem de lumini etc.

Programare avansată a cheilor: instrumentul de diagnosticare auto LAUNCH X431 PRO ELITE poate citi codul PIN, adăuga, șterge și reprograma cheile, rescrie cheile inteligente, toate cheile inteligente pierdute, înlocuiți ECU cheie inteligentă, înlocuiți aprinderea butonului, efectuați învățarea de la distanță, dezactivați cheile pierdute, resetarea cheii. 

Resetare ulei, EPB, Calibrare SAS, chei IMMO (dezactivare chei pierdute, adăugare chei noi), DPF, BMS, Accelerație, resetare TPMS, potrivire cutie de viteze, suspensie, aerisire ABS, codificare injector

Funcții ghidate VAG + Codare variante (programare offline) + AutoAuth pentru FCA SGW+ Power Balance + Potrivire componente + Funcții ascunse flash + Serviciu IMMO antifurt + Setare și comutare +Modificare + Inițializare + Adaptare + Potrivire + +Personalizare + Personalizare + Codare ECU online pentru 95% mașină

1.Verificare ABS

Când ABS-ul conține aer, funcția de purjare a ABS trebuie efectuată pentru a purja sistemul de frânare pentru a restabili sensibilitatea frânelor ABS.

2. Resetare TPMS

Când din cauza presiunii în anvelope este prea scăzută, scurgerile din anvelope, dispozitivul de monitorizare a presiunii în anvelope este înlocuit sau instalat, anvelopa este înlocuită și senzorul de presiune în anvelope este deteriorat, Funcția de resetare a presiunii în anvelope trebuie efectuată pentru a reseta presiunea în anvelope și pentru a opri presiunea în anvelope. MIL.

3. Resetarea lămpii cu ulei

Vă permite să efectuați resetarea pentru un nou calcul al sistemului de viață al uleiului de motor odată ce ați schimbat uleiul.

4. Resetarea senzorului electronic de accelerație

Pentru a utiliza decodorul mașinii pentru a inițializa actuatorul de accelerație, astfel încât valoarea de învățare a ECU să revină la starea inițială.

5.Codarea injectorului

După înlocuirea ECU sau a injectorului, codul injectorului fiecărui cilindru trebuie confirmat sau recodificat, astfel încât cilindrul să poată identifica mai bine injectoarele pentru a controla cu precizie injecția de combustibil.

6. Resetare SAS

Ajută la ștergerea memoriei defectuoase a senzorului de unghi de virare pentru a reseta unghiul de virare și joacă un rol important în calibrarea senzorului de unghi de virare.

7. Resetarea plăcuței de frână

Pentru a dezactiva și activa sistemele de control al frânei, asistați la controlul lichidului de frână, deschideți și închideți plăcuțele de frână și setați frânele după înlocuirea discului sau a plăcuțelor.

8.Învățarea uneltelor

Efectuați învățarea treptelor de viteză pentru mașină atunci când ECU-ul motorului, senzorul de poziție a arborelui cotit sau volantul arborelui cotit este înlocuit.

9.Serviciul IMMO

Pentru a preveni utilizarea mașinii de chei neautorizate, funcția de potrivire a cheilor antifurt trebuie efectuată astfel încât sistemul de control al imobilizatorului de pe mașină să identifice și să autorizeze cheile cu telecomandă să utilizeze în mod normal mașina.

10.Potrivirea bateriei

Vă permite să efectuați o operațiune de resetare a unității de monitorizare a bateriei, în care informațiile originale despre defecțiunea bateriei slabe vor fi șterse.

11.Regenerare DPF

Este folosit pentru a elimina PM (Particulate Matter) din filtrul DPF prin modul de oxidare cu ardere continuă. Funcționează special pentru sistemul de filtru de particule diesel cu DPF.

12.Adaptare EGR

Această funcție este utilizată pentru a învăța supapa EGR (recircularea gazelor de eșapament) după ce este curățată sau înlocuită.

13. Potrivirea suspensiei

Când înlocuiți senzorul de înălțime a caroseriei în sistemul de suspensie pneumatică sau în modulul de control sau când nivelul vehiculului este incorect, această funcție poate regla senzorul de înălțime a caroseriei pentru calibrarea nivelului.

14.Resetarea senzorului NOx

Dacă defecțiunea NOx este reinițializată și convertizorul catalitic NOx este înlocuit, este necesară resetarea valorii învățate a convertizorului catalitic stocată în ECU motorului.

15.Resetarea anvelopelor

Această funcție este utilizată pentru a seta parametrii de dimensiune a anvelopei modificate sau înlocuite.

16.Calibrare geamuri

Această caracteristică este concepută pentru a efectua potrivirea geamurilor pentru a recupera memoria inițială a ECU.

17.Stop-start Resetare

Această funcție este utilizată pentru a deschide sau închide funcția automată de pornire/oprire prin setarea funcției ascunse în ECU (Precondiția este vehiculul echipat cu funcție ascunsă și suport hardware)

18. Inițializarea AC

Reînvățarea/inițializarea sistemului AC trebuie efectuată atunci când ECU sau actuatorul CA al vehiculului este înlocuit sau memoria ECU este pierdută.

19. Resetare AdBlue

După ce lichidul de tratare a eșapamentului diesel (ureea auto) este înlocuit sau completat, este necesară operația de resetare a ureei.

20. Resetarea farului AFS

Această funcție vă permite să inițializați sistemul de faruri adaptive.

21. Resetare A/F

Această funcție este aplicată pentru a seta sau a învăța parametrii debitului aer/combustibil.

22. Resetarea cutiei de viteze

Această funcție vă permite să finalizați auto-învățarea cutiei de viteze pentru a îmbunătăți calitatea schimbătorului de viteze

23. Reglare lichidului de răcire

Utilizați această funcție pentru a activa pompa electronică de apă înainte de a ventila sistemul de răcire.

24. Resetarea transportului

Pentru a reduce consumul de energie al vehiculului, utilizatorul poate efectua următoarele operații: limitarea vitezei vehiculului, nu trezirea rețelei pentru deschiderea ușii și dezactivarea cheii de la distanță etc. În acest caz, dezactivarea modului de transport este necesară pentru a recupera vehiculul fiind normal.

25. Calibrarea scaunului

Această funcție este aplicată pentru a potrivi scaunele cu funcție de memorie care sunt înlocuite și reparate.

26. Detectare baterie de înaltă tensiune

Această funcție este utilizată pentru diagnosticarea bateriei de înaltă tensiune și pentru detectarea informațiilor de stare.

27. Inițializare trapă

Această funcție vă permite să dezactivați blocarea trapei, închisă atunci când plouă, funcția de memorie al trapei glisante/rabatabile, pragul de temperatură în afara mașinii etc.

28. Monitorizarea echilibrului puterii motorului

Această funcție este utilizată pentru a monitoriza accelerația arborelui cotit în cursa de putere a fiecărui cilindru, pentru a determina puterea relativă furnizată de fiecare cilindru.

29. Schimbarea limbii

Această funcție este folosită pentru a schimba limba sistemului de pe consola centrală a vehiculului. Notă: trebuie să aveți pachet de limbă pentru a face schimbarea limbii

30. Regenerarea filtrului de particule de gaz (GPF).

Această funcție este utilizată pentru a efectua înlocuirea sau regenerarea GPF după ce consumul de combustibil este crescut și puterea de ieșire a motorului este redusă ca urmare a unei perioade îndelungate de funcționare a GPF.

Continut pachet:

1 buc x Tableta

1 buc x Adaptor AC

1 buc x Cablu principal

1 buc x Cablu USB

1 buc x Adaptor priza Marea Britanie

1 buc x Adaptor priza UE

1 buc x Manual de utilizare

1 buc x Lista continut

1 buc x Fisa utilizator si parola

LAUNCH
LA-X431 Pro Elite
6927135003116

Returnarea produselor:

Conform legislatiei in vigoare si Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanta. Cosumatorul are dreptul de a se retrage si de a returna produsele in termen de 14 zile de la primirea produselor fara a fi nevoit sa justifice decizia.

Consumatorul poate returna produsele fara a suporta alte costuri decat costurile de transport prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014 fiind retinute din valoarea produsului.

Cumparatorul este obligat sa returneze produsele in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire  si, sau interventii neautorizate etc.  

Daca produsul corespunde conditiilor de returnare vanzatorul (Select Auto) se obliga sa returneze contravaloarea produselor in maxim de 30 de zile de la primirea produselor prin ordin de plata in contul cumparatorului. (la returnarea produselor cumparatorul trebuie sa ne transmita un numar de cont pentru returnarea banilor).

Daca produsul nu corespunde pentru returnare cumparatorul va fi instiintat ca isi pierde acest drept in conformitate cu OUG 34/2014 art. 16.

Cererea de retur se face telefonic (0767666535) sau pe site. Pentru a crea un retur in site parcurgi urmatorii pasi: Intri in sectiunea "Contul meu" alegi comanda din care face parte produsul pe care vrei sa il returnezi -> apesi butonul "DETALII" -> bifezi in lista produsul pe care vrei sa il returnezi -> ne explici intr-un mesaj de ce il returnezi -> apesi butonul "Solicita o returnare".

Garantie:

Toate produsele comercializate prin intermediul site-ului nostru sau prin magazinele noastre beneficiaza de garantie conform legislatiei in vigoare: 24 de luni pentru persoane fizice si 12 luni pentru persoane juridice.

Garantia acopera defecte de fabricare si nu acopera defectiuni provocate de utilizari incorecte sau folosirea produselor intr-un alt scop decat cel pentru care a fost construit. Nu se acorda garantie pentru uzuri excesive sau pentru piesele care sunt considerate consumabile.

Toate produsele defecte in perioada de garantie vor fi returnate la sediul firmei Select Auto cu documentele de achizitie (factura - certificat de garantie).

1. Reclamatia se face telefonic  (0767666535) sau prin e-mail: vanzari@selectauto.ro

2. Returnarea produselor se face la agentul zonal sau prin curier rapid in zonele fara acoperire.

3. Constatarea se face in maxim 48 ore dupa care veti fi anuntat de timpul necesar pentru depanare, inlocuire partiala sau totala a produsului.

4. Returnarea produselor la clienti se va face de catre agentii nostri, prin curier rapid sau direct din centrul nostru de service.

Dupa depanarea produsului garantia va fi prelungita cu numarul de zile care a fost necesar pentru remedierea acestuia.

Service post garantie:

Toate produsele comercializate de catre Select Auto beneficiaza de service dupa perioada de garantie evident contra cost dar la preturi speciale pentru clienti. Demersurile sunt identice ca si cele de la garantie.

LIVRARE

Datorita faptului ca Select Auto SRL este producator/importator la toate produsele comericializate livrarea se face in aprox. 24 ore de la preluarea comenzi, livrarea produselor se face din stocurile noastre (nu trebuie sa depindem de alti furnizori sau de stocurile acestora)

Expedierea produselor se face prin Fan Courier sau Urgent Cargus pe contractul nostru la preturi foarte mici, costul transportului va fi regasit in factura de achizitie a produselor si nu contine taxe suplimentare cum ar fii: rambursul banilor, asigurarea produselor sau procent din valoarea declarata.

Urgent Cargus / Fan Courier va livra produsele in cel mai scurt timp posibil, in cazul in care nu intervin alte incidente de transport (ratacirea pachetului, fenomene meteorologice etc.)

Pentru localizarea coletului accesati urmatorul link si introduceti numarul de expeditie (AWB):

Fan Curier: http://www.fancourier.ro/tools/awb-tracking/

Accesorii / Piese de schimb